Ingyenes angol próbanyelvvizsga

Iskolánk ingyenes angol középfokú és felsőfokú LanguageCert próbanyelvvizsgát tart 2017.10.24-én (kedd), 17:00-kor!

 

 

További információk:

 

· Az írásbeli vizsga (olvasáskészség, íráskészség) és a szóbeli vizsga beszédértés része próbálható ki.

· Vizsga hossza:

o olvasáskészség és íráskészség: középfok 2 óra 10 perc, felsőfok 2 óra 40 perc.

o Beszédértés: kb. 35 perc mindkét szinten

· A próbavizsga teljesen megegyezik az éles vizsgával szerkezetét és hosszát tekintve.

 

· Az olvasáskészség és a beszédértés részeket a vizsgát levezető tanárnőnk, Kiss Olga javítja majd ki.

· Az íráskészség feladatait viszont azok a javítók értékelik, akik az éles vizsgákat is javítják a Vizsgaközpontban.

· Az íráskészség feladatokat a beérkezéstől számított két héten belül kijavítják és visszapostázzák nekünk, ezután tudjuk kiértesíteni a vizsgázókat az eredményükről.

 

Szóbeli próbatesztre is van lehetőség 2.500 forintért, amit a LanguageCert vizsga központ Skype-on keresztül tud lebonyolítani.

 

 

Várjuk mindenki jelentkezését (aki szívesen tesztelné magát), a szint megjelölésével e-mail-ben vagy ügyfélfogadási időben személyesen és telefonon!

 

Jelentkezési határidő: 2017.10.23. (hétfő)

 

 

 

Érdeklődni személyesen lehet iskolánkban, telefonon a 06-20/542-4548-as telefonszámon vagy a szentendre@katedra.hu e-mail címen!

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"Nagyon jó a tanár, kellemes a légkör és színvonalas az oktatás. Sokat fejlődtem."

Orosz nyelvi képzésen vettem részt a Katedra Nyelviskolában. Minden szempontból tökéletesen meg voltam elégedve az Iskolával. Rugalmas időbeosztás, felkészült oktató, gyors ügyintézés.

"A Katedrában lehetőségem volt kis csoportban tanulni, ami számomra versenyhelyzetet teremtett és motivált. Tudtuk egymást biztatni és együtt tanulni ha szükséges volt.

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Nagyon meg vagyok elégedve a Katedra iskolával. Az Interneten, a honlapon megfelelő a tájékoztatás. Az e-mail címemre folyamatosan kapom az információkat.

„A Katedra nyelviskolát egy szóval tudnám jellemezni: profizmus.

"Azért a Katedrát választottam, mert a lakóhelyemhez közel, jól megközelithető helyen van és jó a hírneve. Valóban jók a tanárok, és az árak is.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Nagyon korrekt, pontos tájékoztatásban volt részem, illetve az órák minősége is sok tanulási lehetőséget biztosított számomra. Nagyon bízom benne, hogy sikerült az LCCI nyelvvizsgát letennem.