Szentendre

GYIK

Egyéni nyelvtanfolyamokra vonatkozó kérdések:

A befizetést követően egyeztetett időpontban kezdjük meg a tanfolyamot, de legkésőbb 30 nappal a vásárlást követően. Amennyiben a képzés indításhoz nem jelentkezik elegendő tanuló, az ügyfélszolgálat felveszi veled a kapcsolatot és egyeztettek a lehetőségekről (lásd ÁSZF).

Hétköznap 7-21 óráig, szombaton 9-13 óráig. 

Egy tanóra: 45 perc (igény szerint 2 tanóra között 5 perc szünetet tartunk)

A tanfolyami szint a meglevő nyelvtudásodhoz igazodik.

A tanfolyam megvásárlásához nem szükséges a szintfelmérő. Annak érdekében viszont, hogy már az első órától azt és olyan szinten tanulhasd, amire valóban szükséged van, azt javasoljuk, hogy ha nem vagy kezdő, a vásárlást követően végezd el a szintfelmérőt.

8 órás: 45 nap, 16 órás: 60 nap, 32 órás: 120 nap a bérlet megvásárlásának napjától.

A tanfolyamon a termékleírásban megadott tananyagokat használjuk. A tanfolyamhoz szükséges tankönyveket webshopunkban is megveheted.

Személyesen iskolánkban tudtok találkozni. Online óra esetén az első óra előtt egy meghívót kapsz e-mailben, amelyben található linkre kattintva tudsz a virtuális osztályterembe csatlakozni. Fontos, hogy legalább 5 perccel a kezdés előtt legyél a gépednél.

Csoportos nyelvtanfolyamokra vonatkozó kérdések:

A meghirdetett képzések garantáltan elindulnak a meghirdetett időpontban, óraszámban és ütemezéssel, amennyiben az arra jelentkezők száma eléri a képzés kezdete előtti munkanapon a meghirdetett minimum létszámot. Amennyiben a képzés indításhoz nem jelentkezik elegendő tanuló, az ügyfélszolgálat felveszi veled a kapcsolatot és egyeztet a lehetőségekről (lásd ÁSZF)

Egy tanóra: 45 perc (igény szerint 2 tanóra között 5 perc szünetet tartunk)

A tanfolyam megvásárlásához nem szükséges a szintfelmérő. Ahhoz viszont, hogy biztosan a megfelelő szintű tanfolyamra kerülj beíratásra, javasoljuk, hogy a vásárlást megelőzően végezd el a szintfelmérőt.
Az ÁSZF alapján fenntartjuk azon jogunkat, miszerint a csoport szintjétől jelentősen eltérő szintű hallgatót a számára megfelelő csoportba irányítjuk át.

A tanfolyamon a termékleírásban megadott tananyagokat használjuk. A tanfolyamhoz szükséges tankönyveket webshopunkban is megveheted.

Az első egyezetett időpont előtt a tanárod minden esetben felveszi veled a kapcsolatot emailben. Személyesen iskolánkban tudtok találkozni. Online óra esetén az első óra előtt egy meghívót kapsz e-mailben, amelyben található linkre kattintva tudsz a virtuális osztályterembe csatlakozni. Fontos, hogy legalább 5 perccel a kezdés előtt legyél a gépednél.

Ha a képzés kezdete előtti munkanapon a képzésre beiratkozott résztvevők száma nem éri el a meghirdetett minimum létszámot, a képzés csökkentett óraszámban, az eredetileg meghirdetett kezdéssel (nap, óra, perc) indul el. A csökkentett óraszámról, illetve a képzés megváltozott paramétereiről a képzés kezdete előtt a Képző e-mailben tájékoztatást küld a résztvevőnek. Bővebben lásd: https://szentendre.katedra.hu/aszf/

További kérdéseid vannak... üzenj nekünk: