Szentendre

2 hetes nyári intenzív orosz tini tanfolyam Szentendrén (H-Cs napi 3 óra)

2 hetes nyári intenzív orosz tini tanfolyam Szentendrén (H-Cs napi 3 óra)

100800 Ft-tól

Nyári intenzív orosz tini tanfolyam Szentendrén

Egy tanóra hossza 45 perc

A tanfolyam óraszáma: 24 óra

Az órákat szentendrei iskolánkban tartjuk.
Címünk: 2000 Szentendre, Dumtsa Jenő utca 13/A

Mit kínálunk?

Beszédet, a szükséges nyelvi készségeik fejlesztését, a meglévő tudásuk erősítését. Hasznos és vidám nyári időtöltést. A későbbi nyelvvizsgák előkészítését. A tinik szabadon és célirányosan egyaránt használni fogják az angolt. Szórakoztató, készségfejlesztő feladatok révén lehetőséget kapnak, hogy végre többet beszélhessenek angolul és meglévő ismereteiket egy konkrét cél (nyelvvizsga) érdekében hasznosítva megtapasztalhassák, milyen értékes tudás birtokában vannak. Könnyed kommunikáció kellemes környezetben kortársaik között.

Hogyan tanulnak nálunk a tinédzserek?

 • Beszélve, beszélgetve.
 • Ők beszélnek legalább az óra időtartamának 60-70 %-ában.
 • A tanóra a nyelviskola által biztosított, nyelvoktatásra optimalizált tanteremben zajlik.
 • Minden órának célja van, a tanár gondosan megtervezett, a résztvevő korának, szintjének megfelelő feladatokkal, óratervvel érkezik az órára.
 • A tanár minden tanuló számára biztosítja a csoportos és az egyéni gyakorlási lehetőségét az órák ideje alatt.
 • Részkészségek fejlesztése.
 • Nyelvvizsgatípusú feladatok gyakorlása.
 • Minden órán egy vagy több videó és hanganyag feldolgozása tanári segítséggel.
 • Szótanulás játékos formában, témaközpontú beszélgetésekkel.
 • Okos eszközök használatával.
 • Otthon végezhető házi feladatok biztosításával.
 • Otthoni gyakorlás elősegítése módszertani tippekkel

Mi történik, ha nincs meg a csoportlétszám?

 • A csoportlétszámmal arányos óraszámcsökkentést (redukciót) alkalmazunk, a befizetett tanfolyami díjért kevesebb órára járhat a tanuló. Az alacsonyabb csoportlétszám ugyanazért az árért kevesebb órát viszont nagyobb hatékonyságot eredményez.
  Bővebben lásd alább “A képzés indítása” pontunkat.

A képzés indítása

Ha garantáltan induló tanfolyamra jelentkeznek, akkor már biztosak lehetnek abban, hogy van elegendő jelentkező ahhoz, hogy a tanfolyam a meghirdetett óraszámmal elinduljon. Ha a garantáltként jelölt tanfolyam óraszáma kevesebb, mint 30, az azt jelenti, hogy egy olyan képzéshez csatlakoznak, amelyből már néhány óra meg volt tartva.

Ha hamarosan induló új tanfolyamra jelentkeznek, a meghirdetett képzés garantáltan elindul a meghirdetett időpontban, óraszámban és ütemezéssel, amennyiben az arra jelentkezők száma eléri a képzés kezdete előtti munkanapon a meghirdetett minimum létszámot.

Ha a képzés kezdete előtti munkanapon a képzésre beiratkozott résztvevők száma nem éri el a meghirdetett minimum létszámot, a képzés csökkentett óraszámban, az eredetileg meghirdetett kezdéssel (nap, óra, perc) indul el. A csökkentett óraszámot a Képző vagy kisebb heti óraszámmal, az eredetivel megegyező időtartamban; vagy az eredetileg meghirdetett ütemezést megtartva, az eredetihez képest rövidebb idő alatt biztosítja. A csökkentett óraszámról, illetve a képzés megváltozott paramétereiről a képzés kezdete előtt a Képző e-mailben tájékoztatást küld a résztvevőnek.

A képzések óraszámának kiszámítása amennyiben a jelentkezők száma eléri, vagy meghaladja a meghirdetett minimum létszám 50%-át:

A jelentkezők száma és a képzés meghirdetett minimum létszámának hányadosával kell megszorozni a képzés meghirdetett óraszámát. Amennyiben az így számított óraszám nem egész szám, a tényleges óraszám a számított óraszám feletti első egész számmal egyezik meg.

Ha nem ismert a nyelvi szint, érdemes kitölteni az online szintfelmérőnket!

https://szentendre.katedra.hu/szintfelmero/

További tanfolyamaink:

https://szentendre.katedra.hu/uzlet/?filter_szolgaltatasok=gyermektanfolyam

Nyári intenzív orosz tini tanfolyam Szentendrén

További információk

Szint

, , , ,

Időpont

, ,

Tanfolyam

Korosztály

9-12. osztály

Bérlet

Ezek is érdekelhetnek…