Szentendre

Magunkról

Üdvözlünk a KATEDRA nyelviskolában!

Sikeresnek lenni a 21. században nyelvtudás nélkül nem lehetséges. Iskolánk 1990-ben azt a célt tűzte maga elé, hogy a lehető legtöbben lehessenek ebben az országban sikeres emberek. Azóta piacvezetővé vált iskolánk több százezer embert segített hozzá a sikeres élet alapját képező valóban használható nyelvtudáshoz.

A térségben régóta működő, nagy hagyományokkal rendelkező Pallas Magániskola 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz, és két  iskolát nyitott, Szigetszentmiklóson és Dunaharasztin, majd 2014-ben Szentendrén.

Kik vagyunk?

Iskolánk, a Pallas Magániskola 1996-ban alakult, majd 2004-ben nyitotta meg Nyelvoktató Házát Dunaharasztin. 2012-ben csatlakozott a Katedra hálózathoz. A Dunaharasztin jól ismert Nyelvoktató Ház ezentúl Katedra színekben működött tovább, igyekezve megőrizni eddigi hagyományait, barátságos hangulatát. Szigetszentmiklósi iskolánk a város szívében nyílt meg, modern 8 tantermes épületben, valamint később megnyílt Szentendrén a belvárosban, a sétálóutcán található világos, jól megközelíthető iskolánk is.

Hogyan tanulhat nálunk?

Mindenki másként csinálja

Van, aki csoportban tud jobban tanulni, van akinek a magánóra, az állandó tanári figyelem hozza meg a sikert. Mielőtt döntene érdemes szaktanácsot kérnie tőlünk, mert a helyes tanfolyamválasztás alapvetően meghatározza, hogy Ön milyen gyorsan éri el kitűzött célját.

Persze mindaz, amit mi adunk csak akkor ér valamit, ha Ön is hozzáteszi szorgalmát, lelkesedését.

Ha pedig nem szeretné feladni otthona kényelmét, akkor válassza online oktatási lehetőségeinket. Így kedvezőbb áron, utazás nélkül jut nyelvtudáshoz.

Mit szeretnénk elérni?

Cégünk, a Pallas Magániskola az elmúlt években a térség egyik nyelvoktatási centrumává vált. Ezt a pozíciónkat csak odafigyeléssel, magas szakmai színvonallal tarthatjuk meg. Célunk, hogy Ráckevétől Halásztelekig és Kiskunlacházától Taksonyig, Leányfalutól Budakesziig a lakosság és a cégek egyre bővülő köre ismerje meg, vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elégedetten távozzon tőlünk. Ezért dolgozunk.

Üdvözlünk a Katedra Nyelviskolában! 
Arnóti Péter igazgató és felesége

A sikerhez

Nem hiszünk azokban a módszerekben, amelyek néhány hét alatt csodákat ígérnek, ahol alva / pihenve lehet tanulni, ahol gépek tanítanak.

A mi hitünk szerint a Te motivációd a mi diplomás és gyakorlott tanárunk tudásával kölcsönhatásba kerülve vezet el a sikerhez.

A cél eléréséhez szükséges órák száma adott, a cél eléréséhez szükséges idő Rajtad múlik: ha több időd van a tanulásra, gyorsabban érhetsz az utad végére, ha kevesebb, akkor lassabban.

Ha tényleg tudásra vágysz, akkor Te már készen állsz a sikerre és nem kell mást tenned, csak ránk bízni magad és engedni, hogy végigvezessünk azon a hosszú, buktatóktól sem mentes úton, amelynek a végén a kívánt nyelvtudás, és ezen keresztül a sikeres élet vár!

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy mindazokat a feltételeket, amelyeket fontosnak tartunk (és reményeink szerint Te is fontosnak tartasz), folyamatosan és magas színvonalon biztosítani tudjuk számodra. Áraink kialakításakor a másik vezérelvünk, hogy azok az átlagos keresetűek számára is megfizethetőek maradjanak. Olcsóbb nyelviskolát biztos találsz, de ne feledd, hogy a nem megfelelően megválasztott iskolába fektetett pénz és idő elvész, mert nem lesz belőle használható nyelvtudás, nem jön létre a sikeres élet alapja!

Válaszd Te is azt a nyelviskolát, ahol már több mint 500000 tanuló érte el céljait és ahol havonta 1000-nél többen szereznek sikeres nyelvvizsgát!

Tanulj és készülj fel a nyelvvizsgádra Te is a Superbrands és Magyar Brands díjas Katedra Nyelviskolában!

„KATEDRA® Nyelviskola – mindenki iskolája”